Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

Reinsdyrburger med kantareller og multedressing

Lag en skikkelig burger med reinsdyrkjøtt. En ny smaksopplevelse du bør unne deg. Forslag til dressing får du også i oppskriften.

Fremgangsmåte

Reinsdyrburgeren:
Mal reinsdyrskav gjennom kjøttkvernens fineste skive.

Rør inn salt, pepper, timian og rosmarin, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i 4. Ha litt vann på en fjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Dressing:
Lag dressing ved å blande rømme, multer, salt og pepper.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen, de skal være så vidt gjennomstekte.

Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, burger og stekte kantareller.

Tips: Viltkjøtt er veldig magert, og kan lett bli tørt. Bland derfor gjerne inn halvparten mengde svinekjøttdeig. 

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Her finner du deilige retter med vilt

Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de

Her finner du flere oppskrifter på hamburgere 

Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen