Reinsdyrstek, sopp- og rømmesaus med tyttebær

Reinsdyrstek, sopp- og rømmesaus med tyttebær

Fremgangsmåte

Smelt smør i stekepannen, la smøret slutte å bruse før kjøttet legges i. Brun raskt rundt på alle kanter. Dryss på salt og pepper. Senk temperaturen og la indrefiletene, biffene steke 2-4 min. Ta dem opp og la dem hvile.

Hel ytrefilet brunes i varm panne , legg i et ildfast fat og sett i varm stekeovn ved 175 ºC i 6-8 min (avhengig av tykkelse). La kjøttet hvile like lenge som det er stekt før det skjæres opp.

Saus:. Finhakk løk og skjær sopp i biter og stek i smør i pannen. Tilsett rømme og kok opp. La trekke i 4-5 min. Smak til med salt, pepper og rørte tyttebær.Server med poteter (kokte, stekte eller bakte) og rosenkål.

Sendt inn av TINE Kjøkken

3
3/5 etter 31 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen