Rødløkspai med fetaost

Rødløkspai med fetaost

Fremgangsmåte

En god pai som kan serveres lun eller kald sammen med en enkel salat.

Rund form, 24 cm i diameter. I stekeovnen: 225 ° C, i 50 - 60 minutter.

Ha alle ingrediensene til deigen i en food processor og la maskinen gå til alt er samlet. Ta den på bordet og elt den raskt sammen. Trykk bunnen ut i en form, også godt opp på kanten. Sett den kaldt ca. 30 minutter.

Fres løken i smør på svak varme til den er myk, men uten at den har tatt farge. Tilsett eddik og honning og la den koke sammen i ca. 5 minutter til tykk, væskefri marmeladekonsistens. Legg løkblandingen i paiskallet og fordel fetaosten over. Dryss på litt pepper.

Visp sammen egg, matfløte og salt og hell det over. Stek paien til eggestanden er stivnet. Prøv med en kniv midt i paien. Blir overflaten for mørk kan du legge folie over etter ca. halve steketiden.

Sendt inn av TINE Kjøkken

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen