Rødspettefileter m/ertepurè, kapers og pinjekjerner

Fremgangsmåte

Pisk sammen eggene i en bolle.
Vend fiskefiletene i egg og strøkavring og stek dem raskt på hver side. Legg opp på et ildfast fat og stek ferdig i ovn på 175 grader i 5 - 10 minutter. 
Server fisken med kokte nypoteter, ertepurè, cognacsmør, kapers og sitron. Rist pinjekjerner i en tørr, varm panne og ha over fisken rett før servering.
Ertepurè
Kok ertene møre i rikelig lettsaltet vann, hell av vann og mos ertene i hurtigmixer/stavmikser sammen med 100 g kaldt smør, 1,5 dl kyllingkraft og en kvast persille til du får en fin tykk purè.

Cognacsmør
Brun 250 g smør over middels varme til nøttebrunt, tilsett 2 ss cognac og ta av platen

Sendt inn av Anne

5
5/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen