Røkelakssuppe med parmaskinke

Røkelakssuppe med parmaskinke

Fremgangsmåte

Varm oljen i en suppekjele og fres løken gyllen. Tilsett vin og safran og kok inn halvparten av væsken. Ha i kraften, kok opp og la småkoke i 5 minutter. Hell over fløten og kok opp. Smak til med salt og hvit pepper.

Like før servering, tilsett grønnsakene og røkelaksterningene og gi suppen et siste oppkok. Dander tre lakseskiver med et bånd av parmaskinke på hver varme tallerken. Hell over suppen og server med en gang.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Thomas Horne, fra boken "Suppe" på Aschehougs Forlag.

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen