Romanosalat med kremostdressing med kylling
Foto: Caziopeia

Romanosalat med kremostdressing med kylling

En deilig Cæsarsalat som kombineres med en salat du kanskje ikke bruker så ofte. Når salaten får den deilig dressingen i tillegg til kyllingen har du et fullgodt måltid.

Fremgangsmåte

Start med krutongene:
Del brødet i terninger a 1 x 1 cm. Vend dem i oljen og bland inn finhakket hvitløk og bladpersille. Fordel på et stekebrett med bakepapir og sett inn i ovnen ved 180 grader i 10 minutter til brødbitene er gylne. Pass på at de ikke blir brent. 
 
Vask og rens salaten. Fordel salatblader på hver tallerken og fordel kyllingkjøttet over.
 
Dressing:
Visp alle ingrediensene sammen. Smak til med salt og pepper.
 
Hell dressing over salat og kylling. Legg på høvlet parmesan, krutonger og finhakket persille.
 
Tips:
Du kan godt erstatte kyllingen med like mye kokte hvite bønner. Det gir like god metthetsfølelse. 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen