Rosmarinsorbet

Fremgangsmåte

Kok en lake av 5 dl vann, 200 g farin og en stor stilk rosmarin. Laken skal koke uten lokk i ca. 5 min.
 
Tilsett 2 dl tørr hvitvin og 1-2 ss friskpresset sitronsaft. Sil laken, avkjøl den og frys den halvstiv.
 

Visp 1 eggehvite og rør den i den halvstive sorbeten, som så fryses helt stiv. Rør den godt opp før servering og bruk den som hvilerett i en stor middag.

Frisk rosmarin har en meget aromatisk smak som gir en pikant sorbet.

Her finner du veldig mange deilige oppskrifter på desserter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Cathrine Pettersen

4
4/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen