Salat med nystekt kylling, chèvre og bacon
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Salat med nystekt kylling, chèvre og bacon

Denne retten er perfekt å pakke ned i piknikkurven om planen er å spise dagens middag utendørs. Eller bare ta med seg ut på terrassen. Også veldig godt på et koldtbord.

Fremgangsmåte

Stek baconskivene sprø over middels varme og la dem renne av seg på et kjøkkenpapir.

Stek kyllingfiletene i baconfettet og krydre med salt og pepper. La dem få hvile litt før de skæres i skiver.

Vask og tørk salaten og riv den grovt. Legg den utover på et stort fat sammen med tomatene.

Legg biter av chèvre på brødbitene, drypp over litt olivenolje og stek dem under grillelementet i ovnen til de begynner å smelte og får en fin farge.

Rist sammen eddik, olje, salt og pepper til en dressing.

Legg opp bacon, kylling og brød med ost på salaten og drypp over dressingen. Server straks.

Tips: Ikke bland inn dressingen før rett før servering da salaten lett faller sammen.

Flere deilige salater finner du her

Dress opp salaten med disse dressingene

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 24 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen