Salat med parmesan og fennikel

Salat med parmesan og fennikel

Dette er en salat du kommer til å lage mange ganger. Med osten og den utvalgte grønnsaken blir det også en smaksopplevelse. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Del fennikelen på langs og fjern rotfestet. Kutt bladene i meget tynne skiver. Bruk en ostehøvel eller en mandolin. Den kan også brukes til å skjære parmesanen i tynne skiver.

Bland fennikelstrimlene og salatbladene i en bolle. Lag en enkel dressing av olivenolje, sitronsaft, pepper og salt. Hell den over salaten og bland godt. Legg osteskivene på toppen eller bland dem inn i salaten og server. Pynt gjerne med fennikelbladene. 

Tips:
Hvis du blansjerer fennikelen i 2 minutter og så kjøler raskt ned med iskaldt vann, får du ut mer sødme og salaten blir enda bedre. 

Se alle de utvalgte deilige oppskriftene med fennikel

Her finner du alle oppskriftene vi har med fennikel

Fennikel kan også brukes i desserter - bare se denne oppskriften

Lyst på en annen salat så finner veldig mange her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen