Soalheiro Primeras Vinhas Alvarinho 2019

Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Legg bønnene i bløt dagen før og kok dem i nytt vann i ca. 45 minutter. Sil av og avkjøl til de skal blandes i salaten. Du kan også kjøpe ferdig kokte hermetiske bønner som du skyller i kaldt vann før bruk.
Legg spekeskinkeskivene på stekeplate med bakepapir og bak i ovnen ved 180 grader C i ca. 5 minutter. Ta skinken ut og avkjøl.
Skyll salaten, rist av vannet og riv i mindre biter.
Rør hvitløk, sennep, pepper, eddik og honning sammen og pisk inn olje,. Smak dressingen til.
Vend grønnsakene, salat, dressing og skinke sammen og smak til med salt og pepper. Server med godt brød til.
Knasende sprø oppskrifter med salat
Dress opp salaten med disse dressingene
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt