Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana

Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.

Fremgangsmåte

Skjær flatbiffen i 8 tynne skiver, ca. 1 cm. Bank schnitzlene forsiktig flate med bredsiden av en kniv eller biffbanker.

Legg en skive skinke og 1-2 salvieblader på hver av schnitzlene. Fest med tannstikker.

Smelt 2 ss smør i en panne. Legg i schnitzlene og stek dem 2-3 minutter. på hver side. Dryss litt salt og pepper over kjøttet, ta det opp og hold det varmt under lokk.

Kok pannen ut i hvitvin. Rør 2 ss smør inn i sausen. Smak til med salt og pepper. Legg schnitzlene tilbake i pannen og varm dem.

Server schnitzlene med St. Anna-bønner, saus og olivenbrød.

Andre deilige oppskrifter med kalv

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 66 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen