Bland ingrediensene til marinaden.
Grilling/steking av aubergine, halloumi og brød:
Skjær aubergine på tvers eller langs etter behag. Dryss over salt og ha i et dørslag. La stå i 10 minutter. Skyll deretter av og tørk godt. Grill eller stek på begge sider. Legg til side og hell marinaden over.
Skjær halloumi i skiver a 0,5 cm. Grill/stek på begge sider til pent brun. Hold varm.
Legg deretter daggammelt brød på grillen og stek på begge sider.
Hummus kan du lage selv - se bare her hvor enkelt det er
Montering
Smør hummus på brødskivene. Legg aubegineskiver oppå. Få med marinaden og fordel resten på toppen. Legg på halloumi.
Tips:
Om du griller og flår spisspaprika, gir det enda mer smak til sandwichen.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her finner du mange vegetaroppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig