Sandwich med kalkun, nektarin og rød pesto
Foto: Matprat/Kim Holthe

Sandwich med kalkun, nektarin og rød pesto

Denne sandwich er en skikkelig vinner i matpakken enten det er til skolebarna eller du tar den med på tur.

Fremgangsmåte

Smør brødskivene med litt smør og legg tynne skiver med stekt kalkunfilet på dem.

Legg deretter på biter med blåmuggost, skiver av nektarin og litt salat.

Topp det hele med litt hjemmelaget rød pesto og avslutt med en skive brød.

Knyt gjerne en hyssing rundt sandwichen hvis du skal ta den med på tur eller ha den i matpakken.

Flere sandwicher og wraps finner du her

Tips: Her har vi brukt en ferdig kalkunfilet, men du kan gjerne steke fileten selv.

Mariner kalkunfileten i litt olje, sitronsaft, krydder og urter. Legg fileten i en ildfast form og stek i ovnen på nederste rille ved 180 grader i ca. 50 minutter eller til steketermometeret viser en kjernetemperatur på 68 grader.

La fileten bli kald før du skjærer den opp. Da har du deilig pålegg som kan brukes flere dager på rad.

Lær å lage din egen pesto

Her finner du veldig mange deilige sandwicher 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen