Septembersalat med egg
Foto: Matprat/Astrid Hals

Septembersalat med egg

I denne salaten bruker du fiskepudding, reker og deiilie grønnsaker. Alt vendes inn i en god dressing av kremfløte og majones. Legg på eggebåter og du er i mål.

Fremgangsmåte

Del fiskepuddingen i terninger, kok blomkålhodet så vidt mørt og del det opp i små biter.
 
Ha alt over i en bolle sammen med reker og erter, spar noen av rekene til pynt.
 
Visp kremfløten lett (den skal ikke bli stiv) og bland inn majones. Smak til med sitronsaft og pepper. Vend sausen forsiktig med de øvrige ingrediensene til salaten.
 
Del de kokte eggene i fire og pynt med eggbåter og reker.
 

Denne salaten smaker deilig sammen med hvitløksbrød.

Her finner du oppskriften på hvitløksbrød

Lei av å lage den samme salaten? Her er 15 gode oppskrifter

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 22 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen