Skinke- og pastasalat
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Skinke- og pastasalat

Denne salaten er veldig anvendelig. Du kan spise den til middag, ha den med på tur eller servere den til lunsj. Dessuten er den veldig rask å lage.

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann.

Fres reddiker, sukkererter og rødløk i en kjele med olje. Rør inn pastaen.

Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge.

Strø pinjekjernene på toppen.

Alt du trenger å vite om pasta finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen