Skinkegrateng
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Skinkegrateng

Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng

Fremgangsmåte

Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank. Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.

Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.

Pisk eggene og tilsett melk, cottage cheese og salt.

Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.

Serveres med ferskt grovt brød og salat.
 
 
 
 
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen