Smelt margarin, rør inn hvetemelet, spe med melk og fiskekraft. Ha i frossen spinat og smak til med salt, pepper og muskat. Legg fiskebollene i og la dem bli varme. Serveres med poteter eller ris og en råkost av gulrot, kålrot og eple.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Smelt margarin, rør inn hvetemelet, spe med melk og fiskekraft. Ha i frossen spinat og smak til med salt, pepper og muskat. Legg fiskebollene i og la dem bli varme. Serveres med poteter eller ris og en råkost av gulrot, kålrot og eple.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Hyse eller kolje som mange kjenner den som er av en eller annen grunn mest kjent for sin hvithet og dermed ettertraktet i fiskefarse. Men det er jo egentlig veldig trist for fisken smaker aldeles fortreffelig som den er.
Du lurer kanskje på hvordan du skal gjenskape restaurantfølelsen rundt spisebord? Med denne oppskriften kommer du et langt stykke på vei med steinbitfilet på glasert endive med spekeskinke, appelsinvinaigrette og skum.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
En akevitt, og et par-tre rødviner, men de fleste andre vinene kan du styre unna - eller kjøpe på polet.
Les hele sakenUansett hva du velger, får de en varm innpakning i den riktig så krydrete couscousen. Hvor krydret den skal være, bestemmer du selv,
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenSmak hvorfor viner fra Burgund og Limoux er så ettertraktet blant vinelskere verden over.
Les hele sakenMens det tidligere var et skille mellom de moderne baroloprodusentene og de tradisjonelle, er dette skillet på vei til å viskes ut. Nå samler regionens aktører seg om andre oppgaver i kjølvannet av klimaendringene og den økte etterspørselen etter barolo.
Les hele saken