Skjell med chili og lime

Skjell med chili og lime

Fremgangsmåte

Dersom du har frosne skjell, legg de til tining i kjøleskapet.

Del chilien i to, fjern frø og mellomvegger. Strimle og hakk den fint. Finhakk sjalottløken. Strimle korianderen. Press saften av en lime.

Bland pepperfrukt, sjalottløk, koriander, limesaft og smeltet smør i en bolle.

Legg skjellene i en langpanne eller ildfast form. Hell smørblandingen over.

Sett formen midt i ovnen og gratiner til skjellene er gjennomvarme (ca. 250 °C, 5-6 minutter).

Server skjellene med loff til, den kan gjerne dyppes i kraften fra skjellene.

På New Zealand kalles skjellene Greenshells eller kiwiskjell. De er store og fine og ferdigkokte i frysedisker her i Norge.

Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to.

Sendt inn av Opplysningskotoret for kjøtt

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen