Slik blir foccacia skikkelig god
Foto: Lisa Westgaard

Slik blir foccacia skikkelig god

Prøv denne oppskriftene med Focaccia og du er på god vei til å bli en bedre baker.

Fremgangsmåte

Stekes ved 175 °C i ca. 45 minutter.

Rør ut gjæren i litt av det lunkne vannet. Ha i resten av vannet, salt, ca 1 dl av olivenoljen og melet. Deigen er ganske løs.
 
La deigen heve under plast på lunt sted ca. 30 minutter. Ha deigen i smurt langpanne (den helles nærmest i). Trykk den godt ut til kantene, og trykk med fingerbaken over deigen slik at det blir groper.
 
Hell over resten av olivenoljen, dryss på havsalt og oliven og la brødet etterheve under plast ca. 20 minutter på lunt sted.
 

Stek brødet. Skjær biter av brødet ved servering.

Her det flere gode oppskrifter på foccacia 

Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk

Og dette er våre glutenfrie oppskrifter

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av TINE Kjøkken

5
5/5 etter 232 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen