Sommerkoteletter med risotto på bulgur
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Sommerkoteletter med risotto på bulgur

Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.

Fremgangsmåte

Bløtlegg bulgur i 30 minutter. Ha den over i en sil og la den renne godt av seg.

Finhakk løk og hvitløk og stek det med margarin i en kjele, sammen med tørket estragon.

Ha i bulgur og hell over halvparten av vinen og fløten. Kok til all væsken har kokt inn. Rør hele tiden. 

Ha i resten av væsken og rør ekstra godt mot slutten av koketiden til du får en kremete konsistens.

Rør inn revet parmesan og smak til med salt og pepper.

Pensle kotelettene med olje. Dryss på krydder. Grill kotelettene 4-5 minutter på hver side.

Oppskrifter med risotto

Internasjonale oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen