Sommersalat med miso og cottage cheese

Sommersalat med miso og cottage cheese

Med deilig miso- og sitronvinaigrette forvandles selv de enkleste grønnsaker til en uimotståelig smaksopplevelse.

Fremgangsmåte

Visp alle ingrediensene til vinagiretten sammen, eller kjør med en stavmikser til en tykktflytende konsistens. Smak til med salt og pepper.

Skyll salaten godt og tørk i en salatslynge. Kutt reddik i syltynne skiver med en mandolin, eller med kniv. Kutt  tynne, lange bånd av agurken med mandolin eller en ostehøvel. Bland ingrediensene sammen med miso vinaigretten i en stor salatbolle og topp med cottage cheese eller skjørost. 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen