Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Sendt inn av Aperitif
Denne desserten også kjent som nicecream er både supersunn og supergod. Perfekt når du er fysen på noe godt og søtt, men ikke vil ha tilsatt sukker.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.
Les hele sakenDenne sjokolade-cookie-kaken lager du enkelt på grill eller vanlig stekeovn.
Les hele sakenDu starter forberedelsene dagen før og mens lammebogen godgjør seg på grillen, lager du tilbehøret. Bedre kan det knapt gjøres.
Les hele sakenDet velsmakende lammekjøttet finner vi i nesten alle matkulturer, og her får du noen spennende oppskrifter fra mer eksotiske strøk.
Les hele sakenDu skaper god midtukestemning med denne smakfulle suppen. Rimelig og ikke minst lettvint er oppskriften også.
Les hele sakenKombinasjonen av fet yoghurt med hvitløk, posjerte egg og chiliolje eller -smør er rett og slett digg.
Les hele saken