Spareribs med blomkålsalat
Foto: Astrid Hals

Spareribs med blomkålsalat

Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.

Fremgangsmåte

Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.

Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling.

Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.

Blomkålsalat:
Skyll blomkål og del den i små, fine buketter.

Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.

Et annet ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus   til spareribsen.

Lyst til å lage en annen rett med spareribs?

Flere deilige grilloppskrifter finner du her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 30 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen