Spareribs med blomkålsalat
Foto: Matprat/Astrid Hals

Spareribs med blomkålsalat

Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.

Fremgangsmåte

Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.

Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling.

Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.

Blomkålsalat:
Skyll blomkål og del den i små, fine buketter.

Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.

Et annet ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus   til spareribsen.

Lyst til å lage en annen rett med spareribs?

Gode råd og tips om grilling finner du her

Her finner du veldig mange deilige grillretter

Se våre oppskrifter på saus til grillmaten

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 42 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen