Steinbiff med løk

Steinbiff med løk

Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Krydre steinbiten med salt og pepper.

Stek fileten i olje eller klaret smør ved medium varme til den er gylden. Etterstek eventuelt i ovn. Tilsett litt revet sitron og smøret før servering.

Karamellisert løk:
Stek løken forsiktig i olje til den faller sammen. Ha på sitronsaften og sukkeret fortsett å steke den ved rolig temperatur til den karamelliseres.

Tilsett kapers og kaperslake. Smak til med salt og pepper og litt ekstra sitron om ønskelig.

Server med stekte sjampinjonger, kokt ris eller poteter og salat.

Flere deilige oppskrifter med steinbit

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 33 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen