Lag safranrisotto. Legg safranen i hvitvinen for å trekke ut smak og farge.
Fres løk og hvitløk i 2 ss smør på middels varme. Tilsett risen, hell på hvitvinen og la det koke inn under omrøring. Spe med varm kyllingkraft og kok under omrøring til risen er kokt og konsistensen er som grøt. Tilsett Parmesanen og 1 ss smør. Smak til med salt. Er den for tykk kan vann tilsettes.
Krydre fisken med salt og pepper og vend kotelettene i hvetemel. Brun fiskestykkene i smør og olje i en dyp jerngryte. Ta opp fiskestykkene.
Fres så løk og hvitløk i jerngryten sammen med laurbærblad, tilsett vinen og kok inn. Tilsett tomatene og la dette småputre til det er tykt. Smak til med salt og pepper. Legg fisken tilbake i tomatgryten og la den trekke på svak varme under lokk. Bland ingrediensene til gremolataen og dryss den over fiskestykkene.
Forvell bønnene i lettsaltet vann og anrett.