Stekt torsk med serranoskinke, tomatsaus og pasta
Foto: Eva Brænd

Stekt torsk med serranoskinke, tomatsaus og pasta

Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.

Fremgangsmåte

Bland mel og salt og vend fiskestykkene i. Vend dem deretter i egg.

Stek fisken i smør på middels varme til den er knapt gjennomkokt, ca. 3 minutter på hver side. Stek skinken raskt så den blir sprø.

Tomatsaus:
Fres løken myk og blank i smør. Mos tomatene og rør dem inn sammen med tomatpuré. La det frese et par minutter.

Hell på fiskekraft og la sausen småkok uten lokk til den er fyldig. Smak til med salt, pepper og timian.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Fordel sausen på varme tallerkener, legg på pasta og skrei på toppen.

Legg en skive skinke på fisken. Server kokte grønnsaker eller salat til.

Flere oppskrifter med skrei finner du her

De beste pastaoppskriftene finner du her

Alt om pasta finner du i Apéritifs pastaguide

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen