Stoccafisso in brand da ba (Tørrfisk i "brand da ba")

Stoccafisso in brand da ba (Tørrfisk i "brand da ba")

Fremgangsmåte

Rens tørrfisken for skinn og ben og del den i stykker. Kok opp stykkene i en dampkoker/trykkkoker el i 10 min.

Skrell potetene og skjær/del dem i båter. Tilsett potetene i kasserollen. La koke under lokk i 15 minutter. Slå av kokeplatene, men la kasserolle stå med lokk på slik at den holder seg varm.

Finhakk hvitløk og persille. Del de skåldede tomatene i terninger. Bland olje, sitronsaft samt salt og pepper i en kasserollen med fisk og poteter. Tilsett litt vann samt krydderblandingen. Sett på lokk og rist kasserollen kraftig et par ganger. Retten er nå klar for servering.

Sendt inn av Eksportutvalget for Fisk

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen