Svinekjøtt i Chop Suey

Ingredienser
200 g strimlet svinekjøtt
1 pose á 120 ml Blue Dragon Chop Suey stir-fry saus
225 g Blue Dragon bambusskudd
50 g sjampinjonger i skiver
3 vårløk i skiver
50 g gulrøtter i tynne skiver
50 g rød paprika i skiver
1 ss matolje
Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Varm oljen i en wok eller stekepanne, fres svinekjøttet i 2 minutter, ha i sjampinjonger, vårløk, gulrøtter og paprika og fres i 2 minutter. Tilsett bambusskudd og fres i 1 minutt til.

Ha i Blue Dragon Chop Suey stir-fry saus og kok opp. Smakes til med salt og pepper. Server straks med nudler eller ris.

Per porsjon:
Med 100 g ferdig kokt ris: 345 kcal
Med 100 g ferdig kokte nudler: 360 kcal

TIPS: Ha i nudlene før du har i sausen, og stek i 2 minutter før sausen tilsettes.

Sendt inn av Per Sivertsen

Forsiden akkurat nå
Se alt du kan lage med rabarbra
Guide
Oppskrifter rabarbra

Se alt du kan lage med rabarbra

Rabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk
+
Ukens vin

Denne vinen har hele det italienske ferieparadiset i hver slurk

For bare 179,90 får du en hvitvin med mye karakter som er en drøm til sommerlig sjømat og vinkos i skyggen, gjerne sammen med sommerboka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken
Dagens rett
Pasta med kylling og reker

Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken

Det er veldig enkelt å få til, spesielt om vi velger en forenklet - les fornorsket - versjon, som baserer seg på råvarer som finnes overalt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag
Dagens rett
Fyldig blomkålsuppe med røykt laks og pesto rosso

Slik blir det fest rundt bordet selv på en tirsdag

Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Toppingen kan du lage fra bunnen av, eller ty til ferdigløsninger. Følger du dagens oppskrift lover vi deg en herlig tirdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Unike toppviner fra Azorene matchet med asiatisk street food på Hitchhiker
Matkurs og vinkurs
Winemakers Dinner 21. juni i Oslo

Unike toppviner fra Azorene matchet med asiatisk street food på Hitchhiker

Tom Victor Gausdal har sammen med kjøkkenet på Hitchhiker satt sammen en seksretters meny som passer til noen av verdens mest spennende viner fra årets vinmaker i Portugal

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram
Guide
Oppskrifter med nykål

La nykålen spille hovedrollen. Her får du tips til hvordan du går fram

Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her