Svinestroganoff med urter

Fremgangsmåte

(4 porsjoner)

Varm opp oljen i en klebefri stekepanne. Ha i skivene og la dem steke forsiktig i 3-4 minutter, til de er brunet på begge sider.

Ha i løk og hvitløk og la det fortsette å steke i 2 minutter til. Bland i soppen og la det steke videre under omrøring i 3 minutter.

Tilsett de øvrige ingrediensene, la det hele få et oppkok, slå ned varmen og la det surre i 1 minutt, til det er gjennomvarmt. Hell blandingen over i et oppvarmet serveringsfat og server straks.

1 porsjon inneholder:

Energi 258 kcal

Proteiner 31 g

Karbohydrater 4 g

Fiber 2 g

Total fettmengde 13 g

Mettet fett 4 g

Natrium27mg

Sendt inn av Apéritif

Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her