Syltede rødbeter og løk II
Foto: Alf Børjesson

Syltede rødbeter og løk II

Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.

Fremgangsmåte

Kok rensede rødbeter møre og skjær dem i skiver. Renset løk skjæres i tynne ringer.

Kok opp laken og legg i rødbeteskiver og løkringer. La trekke i 7-10 min. før de helles over på egnede glass.

Smaker godt til både kjøtt og fisk.

Flere oppskrifter på syltede grønnsaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

4
4/5 etter 45 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen