Tagliatelle med korianderstekt steinbit og enkel tomatsaus
Foto: EFF

Tagliatelle med korianderstekt steinbit og enkel tomatsaus

Fremgangsmåte

Dersom du har tid kan du lage din egen tagliatelle.

Krydre steinbiten med salt og stek i litt olje ved høy varme til den er gyllen. Sett ned varmen og krydre med pepper og koriander. Etterstek i ved svak varme i pannen i ca. 5 minutter.

Tomatsaus:
Varm oljen og ha i hvitløk, oliven og sitronskall. Ha så i tomatene etter at du har fjernet mest mulig frø. La det hele koke på svak varme til du har en rik tomatsmak. Tilsett rikelig med frisk basilikum før servering.

Server med kokt pasta.

Tagliatelle:
Kjør alt sammen i en foodprosessor til deigen danner små klumper. Kna så deigen sammen og la den hvile i minimum 1 time, dette gjør den mer elastisk. Kjevle deigen tynt i en pastamaskin og kutt i tynne strimler. Kok pastaen i ca. 1 minutt i kokende vann med salt. Sil av og bland med olivenoljen.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen