Thailandsk nudelsalat med lammefilet
Foto: Astrid Hals

Thailandsk nudelsalat med lammefilet

Fremgangsmåte

Tilbered nudlene etter anvisning på pakken. Finskjær lammefileten og del den i tynne skiver.

Finhakk hvitløken, rens bønnene og skjær paprikaen i strimler. Varm chilioljen i en wok eller panne på sterk varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder. Tilsett kjøttet og stek til det har en brun skorpe, ca 2 minutter.

Tilsett bønner og paprika og stek videre i 3 minutter. Dryss over salt. Tilsett soya og chilisaus, og ta pannen vekk fra varmen. Bland med nudler, hakket koriander og peanøtter.

Ris vermicelli er syltynne nudeltråder laget av rismel og vann.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen