Tomatsei med pasta
Foto: Astrid Hals

Tomatsei med pasta

Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.

Fremgangsmåte

Fres løken og hvitløken i olje til den er blank. Tilsett tomatpuré og la frese litt videre.

Tilsett de hakkede tomatene og vann. La det koke i ca 5-10 minutter.

Ha i fløte og kok opp. Ha deretter i sei og maiskorn. La retten trekke i 2-3 minutter, til seien er kokt. Smak til med salt og pepper. Dryss over finhakket frisk basolikum. 

Serveres med pasta og revet ost.

Tips:
Hvis du vil at den skal sparke ekstra fra, tilsetter du 1 ts tabasco eller sriachasaus.

Flere fristende retter med sei finner du her  

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen