Foto: Studio Dreyer-Hensley

Tomatsild

Tomatsild er så enkelt å lage at alle kan lage den. Her har du en enkel oppskrift som du og eventuelle gjester vil elske.

Tilberedningstid

20 minutter

Antall porsjoner

10

Ingredienser

 
150 stk sukker
5 stk vann
1 stk løk

Fremgangsmåte

Varm opp vannet og ha i sukkeret, rør godt til sukkeret er oppløst. Ta av platen og ha i eddik og tomatpuré.

Pisk inn oljen litt etter litt slik at det blir en tykk tomatsaus, smak til med salt og pepper samt finhakket dill.

Skjær silden i biter på skrå og bland forsiktig inn i sausen sammen med den finhakkede løken.

Ha silden over på steriliserte glass og oppbevar dem kjølig. Bør trekke over natten eller noen timer før servering. Serveres med rugbrød og godt drikke.

4
4/5 etter 5 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen