Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Torskelasagne med spinat

Fremgangsmåte

Fjern de grove stilkene på spinaten og skyll den godt i rennende kaldt vann. Forvell spinaten i godt saltet vann i ca 3 min eller til den mør - avkjøl under rennende kaldt vann. Klem ut det meste av vannet av spinaten.

Kok pastaplaten al dente (ca 8 min) i godt saltet vann, legg den på et oljet skjærebrett (kleber seg da ikke fast til underlaget).

Reduser 3 ss eplecider eddik og 3 knuste pepperkorn i en kasserolle til det gjenstår ca 1 spiseskje. Ha i fløten og spinaten og ¼ hønsebuljonterning, la det putre i ca 15 min.

Mot slutten av koketiden tar du kjelen av platen og lar den avkjøle seg noe før du tilsetter eggeplommen og smøret.

Krydre torskefileten med salt og nykvernet pepper og stek den på en side over høy varme i litt smør.

Presentasjon:
Del pastaplaten i to. Legg den ene delen av fisken på fatet, ha på litt spinat og den halve pastaplaten. Fortsett med resten av fisken, spinaten og pastaen og avslutt med spinat på toppen.
Dander med saus rundt.
 
Serveres med en liten grønn salat, eller godt nybakt brød.

Sendt inn av Pål Jhonny Larsen

Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her