Urtesmør

Urtesmør

Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.

Fremgangsmåte

Romtemperer smøret. Finhakk urtene. Bland sammen smør, urter, sitronsaft, salt og pepper. Rør det godt sammen.
 
Lag en pølse av smøret på aluminiumsfolie. Rull smøret inn i folien og la det stivne i kjøleskapet. Før servering skjærer du smøret i skiver.
 
Tips:  Smøret kan lages i forveien, og kan holde opptil en uke i kjøleskapet, eller ca 2 måneder i fryseren. Skjær smøret i fine skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen