Ca'Rugate Soave Classico San Michele 2019

Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Slik blir fiskekakene best:
Gi hvitløksfeddet en dytt med hånden eller bladet på en kniv slik at det knuses litt. Ha dette i pannen med smøret og fiskekakene.
Sett pannen på moderat varme, og når fiskekakene er varme er det klart til servering.
Server fiskekakene med bakte potetbåter og dampede brokolidusker samt egg-, kapers- og pepperrotsmøret.
Egg-, kapers- og pepperrotsmør:
Smelt smøret i en kjele, trekk den til side. Ha i kapers, sitronsaft, hakket gressløk, og revet pepperrot.
De smilende eggene grovhakkes og vendes i ved servering. Serveres lun eller varm, ikke kokende.
Flere gode retter med fiskekaker
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av