Vegetartaco med bimi og cashewkrem

Vegetartaco med bimi og cashewkrem

Her har tacomiddagen fått helt nytt innhold med grønnsaken bimi som er en mellomting mellom kinakål og brokkoli. En deilig vegetar-rett.

Fremgangsmåte

Cashewkrem:
For å lage cashewkremen legger du cashewnøttene i en bolle og heller over kaldt vann. La det trekke i ca. 10 minutter. Tørk cashewnøttene og bland de sammen i en blender. Tilsett en skvett mandelmelk og miks i 5 minutter eller til de er helt most. Legg det i en bolle.

Brett tortillalefser i to og plasser på et bakebrett slik at de er klare til å fylles. Kok opp vann i en stor kjele. Legg i Bimi og la det koke i 5 minutter før du tømmer ut vannet. Del isbergsalaten i de fire tortillalefsene. Dryss over koriander. Deretter legger du Bimi oppi tacoene. Dryss over fetaost, chili og vårløk. Server fylte tacos med en god saft av limen på toppen sammen med cashewkremen.

Tips:
Et dryss med granateplefrø i tillegg eller i stedet for chili, en en god og frisk vri på denne tacooppskriften. 

Se andre oppskrifter hvor du kan bruke bimi

Her finner du mange grønnsaksretter som smaker veldig godt

Det er flere taco-oppskrifter her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen