Vossakorv med persillerotrisotto og kantareller

Vossakorv med persillerotrisotto og kantareller

Fremgangsmåte

Sjalottløk og hvitløk sauteres myke i smør.

Tilsett risottorisen og vend godt. Ha deretter i litt og litt kyllingkraft og la det koke hele tiden.

Etter 7 minutter tilsettes persillerøtter i terninger. Fortsett å spe, og la koke i 16 minutter. Smak på risen at den er passe; fast, men myk.

Rør inn parmesan, persille og smak til med salt og pepper.

Vossakorven trekkes i vann. Kuttes i skiver.

Servér gjerne med stekte kantareller.

Her finner gode oppskrifter med vossakorv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av KSL Matmerk

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen