Wok med nudler cashew og svinekjøtt
Foto: Frukt.no/Alf Børjesson

Wok med nudler cashew og svinekjøtt

Er kjøleskapet nesten tomt, kjøp nudler og svinekjøtt. Du skal wokke og du kan utvide med flere ingredienser.

Fremgangsmåte

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Hell over i en sil og spyl i kaldt vann.
  2. Legg dem i en bolle og klipp nudlene i kortere biter. Slå over en blanding av chilisaus, eddik og 1 ss soyasaus.
  3. Stek kjøttet raskt i olje i en wok. Legg kjøttet til side.
  4. Stek grønnsaker og hvitløk i olje bare noen minutter. Bland kjøttet i grønnsakene.
  5. Smak til med 2 ss soyasaus. Varm alt raskt opp. Bland woken med nudlene og strø over ristede cashewnøtter.

Server woken nylaget og varm.

De beste wokoppskriftene finner du her

Vi har enda flere lekre wokretter du kan velge blant 

Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette
Dagens rett

Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette

Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned
Ukens drink

Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned

Det er ikke hvilken som helst juleakevitt som er brukt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Hvilket øl du damper blåskjellene i, henger sammen med hvilken type øl du liker
Dagens rett

Forsiden akkurat nå - 4

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

La deg inspirere av Smalhans' alternative julemeny

Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her