Wok med rødkål
Foto: Frukt.no/Synøve Dreyer

Wok med rødkål

Denne wokretten passer hele året, og får du ikke tak i rød spisskål, så kan du bruke vanlig rødkål, strimlet hodekål eller kinakål.

Fremgangsmåte

Varm oljen i en wok eller dyp stekepanne. Tilsett hvitløk, ingefær og chili og fres det raskt i ca. 1/2 minutt. Tilsett vårløk og stek den i 1 minutt.

Rør inn gulrot og sopp og stek blandingen videre i 2 minutter. Rør inn kålen og sukkerertene og stek videre i 1 minutt.

Hell på soyasaus og søt søt soyasaus (kecap manis), skru ned varmen og la retten surre i 3-4 minutter til grønnsakene begynner å bli myke.  Dryss over finhakket koriander til slutt.

Server gjerne woken med nudler eller ris. 

Tips:
Du kan også tilsette retten strimlet kylling eller annet stekt kjøtt. Rensede reker eller scampi er også godt.

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen