Wokgryte med marinert tofu
Foto: nerudol

Wokgryte med marinert tofu

Fremgangsmåte

Bland sammen hvitløk, soyasaus, ingefær og tørkede chiliflak i en bolle. Ha i tofuen og sett den til side for marinering i ca 30 minutter.

Varm oljen i en klebefri stekepanne eller wok. Ta tofuen ut av marinaden med en hullsleiv og stek den i pannen under omrøring på middels varme i 4-5 minutter, til den er sprø. Ta tofuen opp og hold den varm.

Ha resten av ingrediensene opp i stekepannen unntatt bønneskuddene og marinaden, og stek dem under omrøring på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett bønneskudd, marinade og tofu, og varm opp og server.

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

4
4/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen