Wokpanne med marinert kylling
Foto: Matprat/Alf Børjesson

Wokpanne med marinert kylling

Med marinert kylling, masse grønnsaker og en sur-søt marinade, som du lager selv, har du alt klart for en deilig wokmiddag.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden.

Skjær kyllingfileten i tynne strimler og mariner kjøttet så lenge du har tid, gjerne over natten i kjøleskap.

Stek litt og litt av kjøttet om gangen raskt over høy varme i en wok eller stekepanne med høye kanter.

Kutt grønnsakene i grove biter.

Ta opp kjøttet og stek grønnsakene til de er så vidt møre. Ha kjøttet tilbake i pannen og la alt bli varmt.

Server med nudler, couscous eller ris. Søt chilisaus smaker godt til.

De beste wokoppskriftene finner du her

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Maptrat.no

4
4/5 etter 13 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen