Sveler lager du enkelt hjemme. De smaker aller best nystekt, men kan også varmes dagen etter.
Du kan selvfølgelig også velge i menyen under, og kanskje finne en oppskrift du ikke hadde drømt om at du skulle lage. Husk at aperitif.no, som det eneste nettstedet, også forteller deg hva du skal drikke til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Sveler lager du enkelt hjemme. De smaker aller best nystekt, men kan også varmes dagen etter.
Med denne oppskriften er du alltid sikret deilige pannekaker. Alt det gode du kan fylle de med er opp til deg.
Ekte gulasjsuppe fra Ungarn er noe som varmer og metter. Her har du oppskriften.
Det er faktisk noen som er bedre til å lage vafler enn nordmenn, og det er belgierne. Prøv denne oppskriften og bli overbevist.
Tandoori murgh er en av Nord-Indias mest populære retter. Den lages i en tandoor-ovn. Stekeovn fungerer også godt.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.
Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
Dette kryddersmøret passer ypperlig til stekt kylling eller kalkunfilet.
Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter - som her hvor vi har toppet de sprø brødskivene med deilig parmaskinke.