Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Den tradisjonelle svenske ostekaken er syrlig og fyldig med rosiner og mandler. Kaken smaker ekstra godt lun med pisket krem og jordbær.
Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.
Her er oppskriften på hvordan du enkelt lager din egen deilig karamellpudding. Det tar litt tid, men det du får du igjen for når du serverer den.
Tiramisu er manges favoritt som dessert. Med denne enkle og raske oppskriften lykkes du garantert.
Enn saftig honningkake blir enda mykere med smørkrem mellom lagene.
Brødpudding i festdrakt er smaksatt med sitron og bringebær, og fylt med vaniljekrem.
Epler og vaniljekrem passer smaksmessig veldig godt sammen. Her i vår fylte eplekake får du begge deler. Kan det bli bedre?
Her får du smaken av eple-, gulrot- og krydderkake i ett.
Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.
Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert fra Catalonia, som lages av melk, eggeplommer og sukker. Den skal være forløperen til crème brûlée.
Lag juleknekk selv. Det er enkelt og de blir ekstra gode når du bruker kokos. Ikke spis opp alle, de er også en fin gave til familie og venner.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.