Maki sushi med laks, gressløk og ferskpresset sitron er en herlig kombinasjon av både farge og smak. Det er enkelt å lage, og ikke minst hyggelig å lage sammen med andre.
Maki sushi med laks, gressløk og ferskpresset sitron er en herlig kombinasjon av både farge og smak. Det er enkelt å lage, og ikke minst hyggelig å lage sammen med andre.
Det deilige laksekjøttet får smakshjelp fra sennep og estragon. En lettvint måte å variere laksemiddagen på.
Provenceinspirert laks er en så smaksrik rett at du glemmer helt laksens hverdagslige stempel. Frisk hvitvin i glasset bidrar ytterligere.
Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.
Vil du overraske gjestene dine med en spennende rett skal du pakke inn ørreten som i denne retten.
Slik har du kanskje ikke servert ørret før. Det bør du absolutt prøve.
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Fisk som sei egner seg veldig godt til en wokrett som denne.
En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks, og tar ikke mange minutter å lage.
Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.
Her er en herlig rett med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.