Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne.
Server denne suppen gjerne kald. Den smaker også veldig godt varm hvis du ønsker det. Du kan variere grønnsakene. I denne oppskriften har vi blant andre brukt erter, poteter og tomater.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
Denne suppa har sitt opphav i Andalusia. Den er enkle å lage, men smaker deilig.
Andebryst er festmat, særlig når kjøttet får følge av god rødvinssaus og en "kake" som her.
Andebryst med stekte poteter og søtpotetpuré er en skikkelig hovedrett til en festmeny eller du skal kose deg.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Andebryst i tynne skiver får følge av chevre-ost etter smak og behag og en søt-syrlig appelsin-vinaigrette.
Lekrere nyttårsmiddag skal du lette lenge etter. Saftig og mør andeconfit setter kalkunen i skyggen en hver dag.
Kylling laget som kalkun er et saftigere alternativ. Og lettere å håndtere siden fuglen er mindre.
Når fileten blir appelsinglasert gir det et ekstra piff i smaken.
Helstekt kalkun hører med til festmåltidet. Kalkunen er fylt med fruktblanding som du serverer med frisk appelsinsaus. Dermed er kalkunen pyntet til fest.