Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.
Fondantpoteter fortjener å få sin storhetstid tilbake. I denne oppskriften dampes potetene i øl og ender opp som en nydelig delikatesse.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Zhug er Jemens svar på pesto og lages av koriander, grønn chili, chiliflak, hvitløk, kardemomme, spisskummen og olivenolje.
En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med den rette dressingen blir salaten som ny. Her er oppskriftene på Vinaigrette med honning og sjalottløk
Verdens beste kjøttsaus kalles denne retten som har som kjerne kjøttdeig og litt annet snadder. Serveres med spaghetti, revet hvitost eller parmesan.
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.
Denne oppskriften på en urtemarinade kan du bruke til både kylling, svin og kalv. Alle urtene bidra til at kjøttet for en herlig smak du kan glede deg til.
Denne urtekremen passer utmerket til stekt kylling- eller kalkunfilet.
Urtekremen kan lages av urtene du har hjemme. Ekstra grønt blir det om du bruker fersk spinat.
Dette er en god dressing til sommersalater - og til grillet kjøtt og fisk. Velg de urtene du selv liker aller best.
Denne krydderblandingen passer perfekt til grillet lam eller spareribs.