Du kan tørke gresskar og nyte av det hele året.
Tzatziki er ofte på matbordet i både Tyrkia og Hellas. Den deilige sausen passer perfekt til både grillet kjøtt og fisk. Gjør seg også veldig godt som dip på koldtbordet.
Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Denne tomatsalsaen kan gjøres så sinna som du ønsker, alt avhenger av hvilken type chilisaus du bruker, og mengden.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Teriyaki er navnet på tilberedningsmetoden, ikke sausen, og denne versjonen er mer tro til originalen enn mange andre som har både hvitløk og ingefær på listen.
Teriyaki er ikke navnet på en saus, men på en tilberedningsmetode som innebærer å marinere hovedråvaren i denne sausen.