Tajin er en meksikansk krydderblanding av chilipepper, salt og tørket lime som er lett å lage selv.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat
Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Syltet rødløk er nydelig tilbehør til de fleste retter. Sprit opp tacoen, pølsa eller salaten med denne visuelt lekre og smaksrike godbiten.
Syltet paprika er godt på tapasbordet, på smørbrød, på pizza eller på et ostesmørbrød.
Dette er tilbehøret som smaker herlig til kjøttretter, og ikke minst supert til pølser.
Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Du kan raskt lage din egen sursøt saus, og hvorfor ikke lage den til i en wokrett? Her er oppskriften.
Er du på jakt etter en marinade som passer meget godt til lyst kjøtt som kylling, kalkun og svin? Da er dette oppskriften skal bruke.